tiistai 11. lokakuuta 2011

Identiteettivarkaus

OmaSiivouksella on niin hyvät kotisivut, että huijarifirma otti ja kopioi ne omalle sivulleen. Heillä pyörii myös banneri, johon on kirjoitettu, että www.omasiivous.fi ja www.siivoustaksi.fi päivystävät 24 tuntia vuorokaudessa ja yhteyspuhelinnumerona on väärä puhelinnumero.

Eihän se niin saa mennä. http://akotisiivous.com/ sivuilla touhuava City. Finland M V -nimisellä yrityksellä on toistenkin siivousyritysten tekstejä ja kuvakaappuksia omilla sivuillaan. Kyseisen yrityksen omistaa Yanis Minshinin, mukana puuhailevat Rita Rahu ja Aleksei Vatka. Rahulla ja Vatkalla oli aikaisemmin siivouspalveluita tarjoava yritys Rahu-Vatka, joka poistettiin ennakkoperintä- ja työnantajarekisteristä 31.7.2009. Heinäkuun 29, 2011, yritys vielä keikkui protestilistalla.
OmaSiivouksen sivut on luvattomasti väärennetty
http://akotisiivous.com/ -sivulle,
jolla ei ole mitään tekemistä OmaSiivouksen kanssa.
Akotisiivous on muuttanut väärennöksessä meidän yhteystietomme.
HUIJAUS!
http://akotisiivous.com/ sivulla
on muutettu OmaSiivouksen
yhteystiedot.
Harmittaa tietysti, että me, jotka hoidamme hyvin velvollisuutemme, työntekijämme ja asiakkaamme, yhdistetään noin epämääräisiin yhteyksiin. Sivujen kopiointi ja yhteystietojen vaihtaminen on väärennösrikos. Emmekä me olleet edes ainoa siivousalan yrittäjä, jonka sivuja oli luvatta kopioitu ja yhteystietoja vaihdettu.

Asiakkaan kannattaa aina ottaa selvää kuuluuko yritys ennakkoperintärekisteriin. Sen voi helposti tarkistaa yritys- ja yhteisötietojärjestelmästä, osoitteesta www.ytj.fi. Jos yrityksen asiat eivät ole kunnossa, sen tekemästä työstä ei saa kotitalousvähennystä. OmaSiivouksen työstä saa kotitalousvähennyksen. Tarkat ohjeet löytyvät osoitteesta www.kotitalousvahennys.fi

Www.omasiivous.fi sivulla yhteystietomme ovat oikein. Jos löydät kuviamme tai sivujamme epämääräisistä paikoista, voit olla varma, että me emme ole niitä sinne antaneet.

OmaSiivouksen palveluita saa vain OmaSiivoukselta ja Mikko Haapsaarelle voi soittaa numeroon 050 468 3221, tai lähettää viestin: pomo@omasiivous.fiToimiston puhelinnumero on 09 412 6622.

1 kommentti:

  1. Sama yrittäjä kiusannut myös omaa yritystäni. Lisännyt yritykseni nimellä siivousfirmansa tiedot Google Maps (places) palveluun. Ikäväksi asian tekee, että Googlelta tulee jatkuvasti viestiä, että ainoastaan yrityksen omistaja voi tehdä muutoksia tietoihin. Googlen silmissä tämä sankari on oman yritykseni omistaja. Asiasta tehty rikosilmoitus, katsotaan meneekö asia yhtään eteenpäin.

    Tässä vielä saman sankarin tuomio markkinaoikeudessa: http://www.oikeus.fi/markkinaoikeus/tulostus/57216.htm

    VastaaPoista

Välitämme kommentit sille OmaSiivouksen Villakoirakuiskaajalle, joka osaa parhaiten vastata.