tiistai 25. lokakuuta 2011

Nyt paukutetaan henkseleitä!

OmaSiivous täytti Kauppalehden Menestyjäluokituksen kriteerit. Me kuulumme oman toimialamme kärkikaartiin. Suomalaisista yrityksistä vain noin 5 % saa Menestyjäluokituksessa yli 50 pistettä. Sen kunniaksi saimme Menestyjä-sertifikaatin.

Me olemme menestyjiä, koska OmaSiivous arvostaa työtämme maksamalla hyvää palkkaa ja antamalla vastuuta. Pomo, Mikko Haapsaari, siivoaa joka päivä siinä missä mekin, eikä hän kyttää valkoiset hanskat kädessä onko työ tehty hyvin.

Hyvää tulosta ei tehdä pelkkää rättiä heiluttamalla. Me teemme tulosta alan parhailla koneilla, joihin on pihtaamatta investoitu. Pidämme laitteet myös hyvässä kunnossa.

Vaikka meillä on korkea työmoraali, muistamme, että tämä on kuitenkin vain siivousta. Sitä ei pidä ottaa liian ryppyotsaisesti. Muuten stressaantuu ja sairastuu. Ihmettelemme itsekin miksi meillä ei ole sairauspoissaoloja. Ehkä siksi, että meillä on töissä paljon hauskempaa kuin sängynpohjalla.

Suurin kiitos kuuluu kuitenkin kaikille mukaville asiakkaillemme. Ilman tyytyväisiä asiakkaita kenestäkään ei tule menestyjää. Toivomme, että me kaikki yhdessä nostamme siivousalan arvostusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Välitämme kommentit sille OmaSiivouksen Villakoirakuiskaajalle, joka osaa parhaiten vastata.